30.10.2011

Samsung Galaxy Note | Telefonul cu cel mai mare display HD

Samsung GALAXY Note are primul si cel mai mare ecran HD Super AMOLED, de 5.3”. Acesta este un ecran expansiv inteligent, cu o inalta rezolutie, ce ofera o experienta de vizualizare imersiva, cea mai performanta din clasa sa, asigurand in acelasi timp o portabilitate si functionalitate sporita pentru utilizatorii cu un stil de viata activ. In plus, S Pen-ul, alaturi de ecranul full touch al dispozitivului, creeaza o experienta de utilizare cu adevarat unica. Beneficiind din plin de avantajele unui display generos, utilizatorii se pot bucura de multi-tasking, pot crea si vizualiza mai mult, cu mai putine intreruperi, chiar si din miscare.



Inalta rezolutie a ecranului lui GALAXY Note permite vizualizarea in deplin confort a e-book-urilor, prezentarilor PowerPoint, aplicatiilor pentru stiri si paginilor web, cu scroll si zoom minim.
   Procesorul dual core de 1,4 GHz al lui Galaxy Note asigura o viteza uimitoare, iar interfata dispozitivului pune la dispozitia utilizatorilor functionalitate fara cusur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu