08.10.2011

Loteria Vizelor 2013

Ambasada Statelor Unite anunţă începerea unui nou program Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2013.
   Înregistrările pentru programul Diversity Visa 2013 (DV) se transmit electronic, până pe 5 noiembrie, la 12.00 PM, ora de vară a Coastei de Est (GMT-4).
Solicitanţii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.sta te.gov numai în perioada de înregistrare. După 12.00 PM, ora de vară a Coastei de Est (GMT-4) a zilei de 5 noiembrie 2011, nu se va mai accepta nici o înregistrare.
Participarea la program este GRATUITĂ, aşa că orice intermediar care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare face acest lucru fără autorizarea guvernului SUA.
Pentru a fi eligibili, solicitanţii trebuie să fie născuţi într-o ţară care participă la program, să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat, sau să aibă experienţă de cel puţin doi ani din ultimii cinci, într- o meserie în care se califică. Pentru determinarea eligibilităţii pe baza experienţei în muncă se va folosi baza de date a Departamentului Muncii al SUA (onetonline.org).
Înainte de a se înregistra în program, solicitanţii trebuie să consulte instrucţiunile de pe pagina Ambasadei Statelor Unite romania. usembassy.gov/visas/diver sity.html, precum şi de pe pagina Departamentului de Stat travel.state.gov.
Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de computer. Toţi participanţii, inclusiv cei care nu au fost selectaţi, pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina www.dvlot tery.state.gov, secţiunea Entrant Status Check, pe baza numărului de confirmare (care trebuie păstrat din momentul înscrierii până în 30 iunie 2013 cel puţin). Aceasta va fi singura modalitate prin care participanţii vor fi înştiinţaţi despre selectarea sau neselectarea lor în programul DV- 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu