07.03.2011

Gerovital plant tratament pentru par pret

Preturile variaza intre 12 si 15 Ron .Detalii produs :
Indicatii: Caderea parului se afla pe lista problemelor cu care se confrunta foarte multe persoane, atat femei cat si barbati. Ea poate avea o serie de cauze, atat externe organismului, cat si interne, iar netratata la timp poate avea consecinte grave atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Actiune: Principiile active de baza ale serului sunt Procapilul, care impiedica atrofierea foliculilor pilosi si stimuleaza cresterea activa a firelor de par si Biocapigenul, care regleaza secretia glandelor de la nivelul scalpului pentru cresterea sanatoasa a parului.

Aplicare: Pe parul umed, proaspat spalat cu Samponul Anticadere, aplicati serul cat mai la radacina si masati bine 2-3 minute. Nu se clateste!

Efect: Complexele bioactive proprii acestor produse - Procapil si Biocapigen actioneaza sinergic pentru eliminarea cauzelor care atrofiaza radacina firului si inhiba formarea de noi foliculi pilosi. Prin imbunatatirea metabolismului celular se activeaza cresterea parului si se intareste si radacina firelor existente.

Recomandare: Pentru tratament intensiv se va utiliza de 2-3 ori pe saptamana, timp de 6 saptamani.
Puteti comanda de la adresa:http://www.icosmetice.ro/17_gerovital-plant-tratament

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu