30.12.2010

Filme pentru adulti 3D 2011

Gata cu filmele pentru adulti normale. Tehnologia a avansat iar pentru cei pasionati in 2011 se schimba trendul ... vor aparea filme pentru adulti 2011 3D.

Dupa stirea de luna trecuta in care industria filmelor pentru adulti  anunta ca va adopta tehnologia 3D pe marele ecran, la cinema, multe situri cu filme pentru adulti 2011 au lansat filme pentru adulti 3D 2011 gratuite.

Un producator chinez de top a declarat ca va lansa primul film pentru adulti 3D 2011 din lume pentru marele ecran pe care il veti putea viziona in intimitatea unui multiplex.

In incercarea de a atinge succesul pe care l-a avut in anii 90 cu incasari de 2,6 milioane de dolari cu productia pentru adulti Sex and Zen, producatorul chinez de filme pentru adulti 2011 Stephen Shiu trece la suplimentarea dimensionala cu lansarea filmului 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy.

In timp ce trupurile goale si placerile carnale nu au fost chiar ceea ce si-au dorit spiritele din spatele tehnologiei 3D atunci cand au dorit aducerea tehnologiei 3D la nivelul maselor, nu exista niciun fel de indoiala in faptul ca industria pornografica va ajuta la lansarea tehnologiei si o vor aduce unui public nou.

Filmul 3D pentru adulti se va lansa in mai 2011 si productia acestuia va costa 3.2 milioane de dolari, in prezent fiind in competitie cu directorul italian Tinto Brass pentru lansarea primului film 3D pentru adulti pe marele ecran.

Asa ca pregatiti`va  ochelarii popcornul si luati parte la fiecare scena din aceste filme pentru adulti 3D 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu