17.12.2010

Culoarea parului la moda in 2011

 Culoarea parului la moda in 2011
Se pare ca naturaletea este trasatura dominanta cand vine vorba despre tendintele actuale in moda in general si referitor la culoarea parului in special, in concluzie aceasta este calea pe care trebuie sa o urmezi daca vrei sa arati bine 2011.

Culoarea perfecta a parului este asortata cu tenul pielii si cu nuanta ochilor, evidentiind frumusetea acestora, deci inainte de a selecta noua culoare a parului, asigura-te ca aceasta este potrivita perfect pentru tine. Alegerea corecta nu este usor de realizat, dar daca depui putin efort de documentare, vei putea cu siguranta sa gasesti culoarea perfecta pentru parul tau. Apeleaza la un profesionist pentru cel mai bun rezultat si selecteaza pentru parul tau una din culorile prezentate in continuare.

Brunet
Negrul a fost intodeauna lipsit de varsta si la moda si se pare ca acest lucru este valabil si pentru culoarea de par. In 2011, brunetul este o alegere minunata pentru femeile care iubesc aceasta nuanta si care au un ten deschis sau foarte putin bronzat. In orice caz, nu este o nuanta de par usor de purtat pentru ca nu se potriveste oricui, asa ca alege cu grija . O culoare de par simpla si lucioasa te scoate in evidenta in special daca ai un ten deschis si ochi albastri.
Contrastul dintre culoarea parului si cea a tenului iti va scoate in evidenta ochii si ii va face sa arate minunat.Mentinerea sanatatii parului este o conditie esentiala daca vrei sa aiba un look radiant si lucios.

Roscatul
Daca esti in cautarea unui look inocent , poti sa alegi o culoare roscata pentru parul tau, aceasta culoare fiind absolut adorabila. Perfect pentru femeile cu pistrui si nu numai ,exista o varietate de nuante de roscat din care poti alege. Alegerea ta poate varia de la un look foarte natural pana la extrema cealalta , o puternica nuanta de rosu-portocaliu.Aceasta ultima varianta arata absolut incantator si te poate cu siguranta face mai haioasa,spirituala si vesela. Daca vrei ceva special pentru culoarea parului tau, poti opta pentru o foarte subtila stralucire sau suvite ,folosind alte nuante cum ar fi rosul aprins,levantica,roz,rosu pal sau bleumarin.
Blondul
Aceasta este una dintre cele mai populare nuante de par pentru 2011, se pare ca parul blond are acel ceva care creste sex appeal-ul. Exista o gama larga de nuante de blond din care poti alege , iar anul acesta oricare din ele este potrivita . Aceasta inseamna ca vei arata minunat, indiferent ce nuanta de blond vei alege.

Satenul
Satenul este cu siguranta culoarea de par care se potriveste majoritatii tipurilor de ten, in consecinta nuantele de saten sunt foarte populare . Exista o gama larga de tonuri de saten din care poti alege in functie de tipul de ten si personalitate, de la ciocolatiu inchis la caramel. Selecteaza o nuanta de cafea sau caramel pentru parul tau , in functie de ce ti se potriveste cel mai bine si ai grija sa iti mentii parul in conditii foarte bune, astfel incat sa radieze de frumusete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu