20.12.2010

Breton 2011 - catalog tunsori breton 2011

Tunsori  cu Breton 2011 sunt absolut fabuloase si pot oferi look`ul spectaculos pe care l`ati cautat. Daca eti in cautarea unor idei tendinte , tunsori cu breton pentru 2011 atunci citeste randurile de mai jos si alege noul tau look.











Una dintre cele mai tari reveniri pentru sezonul 2011, când vine vorba de breton sunt cele drepte . Ceea ce este diferit de sezonul trecut este grosimea acestor breton. Groase, drepte, aceste tunsori cu breton 2011 sunt cea mai bună opţiune pentru a arata fabulos.Pentru a se potrivi cu forma fetei tale, poti opta pentru un breton 2011 drept dintr`o parte in cealalta, pentru un breton cu un colt mai rotunjit, sau pentru un breton oval.
Bretonul drept filat se potriveste atat tipului de fata oval, cat si celui rotund si este o solutie ideala pentru persoanele care nu se pot bucura de un par foarte des. 
Bretonul filat intr-o parte se potriveste oricarei fizionomii, indiferent ca ai fata ovala, rotunda, in forma de inima, dreptunghiulara sau cu un format patratos, si poate fi purtat cu cocuri, cu parul prins in coada de cal sau desprins.

 











Bretonul foarte scurt rasfirat sau ondulat se potriveste persoanelor cu fata mica, rotunda sau ovala. Acest tip de breton se intalneste in general la persoanele cu parul scurt si confera un look rebel.  




Bretonul des, taiat drept, este potrivit persoanelor cu fata ovala. Acest tip de breton poate ascunde defectele precum nasul mare sau o frunte prea lata sau prea pronuntata. In general bretonul des taiat in linie dreapta se poarta intins cu placa sau foarte putin intors in interior.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu