18.11.2010

Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu!? Da este posibil 

Cifrele sunt de neinchipuit. Pe plan global, in jur de 8 milioane de oameni mor de cancer in fiecare an, numai in Statele Unite cifra este de peste jumatate de million de victime anual. Se preconizeaza ca pana in anul 2030, aceasta cifra va ajunge la 12 milioane de decese  pe plan global, anual din cauza cancerului.

Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi.
Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.
Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical.
Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate.
El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare si condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost inchis pentru 3 ani pe motivul ca a fost gasit vinovat  de cauzarea mortii unor pacienti pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declansat campania: pune mana pe Simoncini si nu-l lasa sa mai faca valuri.
Organizatiile medicale spun ca declaratiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebunesti si periculoase. Un medic Italian “de referinta”, in mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu in clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea si afectiuni grave in corp.
In tot acest timp, milioane de pacienti mureau de cancer si care ar fi putut fi tratati in mod efficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le pasa.

 Cisteste multe altele la adresa:http://www.farmacianaturii.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=149&Itemid=1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu