07.11.2010

Vedete care au slabit mult

Teo Trandafir – 60 de kilograme

Poate că cea mai spectaculoasă schimbare a suferit-o Teo Trandafir care  în decurs de aproape doi ani a reuşit să piardă peste 60 de kilograme.

Nicoleta Luciu – 30 de kilograme

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu a reuşit să piardă mai multe kilograme.

Însă, abia la sfârşitul lui 2008 a reuşit să ne surprindă cu cea mai spectaculoasă pierdere în greutate.
 
Lily Allen
Cand doctorul i-a spus in 2007 ca trebuie sa slabeasca din pricina murmurului cardiac, Lily nu a stat pe ganduri si s-a conformat rugamintilor acestuia. Dar, anul acesta, la festivalul circuitului, Lily Allen arata zvelta. Mai-mai sa crezi ca te insala vederea. Intrebata cum a reusit sa slabeasca, vedeta a vorbit despre terapia prin hipnoza. Daca esti obisnuit sa servesti portii huge cu mancare si orice ai incercat pana acum ca sa slabesti nu a dat roade, fii atent la portii. Adica, sa servesti portii mai mici. Te-ai prins? 

 Kerry Katona. In ceea ce priveste viata vedetei aceasta a fost una agitata, scandaluri, droguri, batai sunt din paginile negre ale vietii sale. La care se adauga si episoadele in care Kerry a luat in greutate. Cu putin noroc a iesit din sfera acestor evenimente negre si am reusit sa vedem in 2009 o noua Kerry. A reusit sa dea jos 38 de kilograme. Waw, ce performanta! Iar altii se chinuiesc intr-o luna sa dea jos 2 kilograme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu