07.10.2010

Rovinieta electronica

Rovinieta electronica pret.

Site-ul www.rovinieta.net este un instrument rapid, simplu si eficient pentru comercializarea de roviniete (roviniete, rovignete, e-matrica, vignette, etc.), care reprezinta tarifele de utilizare a infrastructurii rutiere pentru Romania şi Ungaria. Ne-am propus ca site-ul nostru, sa reflecte intocmai viziunea noastra: un concept deschis, prietenos, dar in acelasi timp bine structurat, cu sectiuni clare si informatii utile.
Pentru o experienta de cumparare cat mai usoara si mai plăcuta, va rugam sa parcurgeti de asemenea si secţiunile "Cum cumpăr" si "Cum plătesc"
Rovinietele sunt necesare pentru circulatia pe reteaua de drumuri nationale, exclusiv cele aflate in intravilanul resedintelor de judete si al municipiilor, de catre persoanele fizice si juridice pentru toate categoriile de vehicule inmatriculate temporar sau definitiv in Romania si in alte state. Pe site-ul www.rovinieta.net puteţi găsi informaţii referitoare la preţuri roviniete, modalităţi de achiziţie online sau de la punctele de distribuţie roviniete ale S.C. SPEEDY DRIVER S.R.L... De asemenea puteţi găsi informaţii referitoare la legislaţia in domeniul taxei de drum, costul ro-vinietei(rovigneta,rovignieta 2010). .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu