09.10.2010

Ezel Kanal d live online

Ezel Kanal d live online



Ezel

Din 22 septembrie, Kanal D aduce pe micile ecrane cel mai de succes serial turcesc al momentului, atât în Turcia cât şi pe piaţa media internaţională: EZEL.
Cu un buget de peste 300 000 de euro pe episod, peste 30 de locuri de filmare în Istanbul, cu o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie de peste 100 de persoane, EZEL este un serial care se ridică la calitatea producţiilor hollywoodiene. Datorită audienţelor record înregistrate în Turcia, dar şi succesului răsunător la târgul de produse de televiziune de la Cannes, Ezel este considerat nouă revelaţie de pe piaţa media internaţională.
“EZEL” este povestea de viaţă a lui Omer, un tânăr îndrăgostit şi plin de speranţă, care urma să se căsătorească cu fata visurilor lui după terminarea armatei. Destinul însă îşi spune cuvântul, iar acesta se trezeşte brusc la închisoare, acuzat de crimă. Femeia pe care o iubea, Eysan, şi cei mai buni prieteni, Cengiz şi Ali, îi întinseseră o cursă, care l-a aruncat departe de familie şi de tot ce iubea. Reuşind să scape din închisoare, Omer îşi schimbă înfăţişarea şi identitatea şi devine, astfel, Ezel, un om al cărui principal scop este răzbunarea. Va reuşi Ezel să îşi înăbuşe dragostea pe care încă i-o poartă lui Eysan pentru a-şi duce la îndeplinire planul?
Descoperiţi o poveste despre viaţă, secrete, relaţii, prietenie şi dragoste în culori orientale, din inima fascinantului Istanbul, din 22 septembrie, la Kanal D!
Vezi episoade compelte la adresa : http://www.dailymotion.com/relevance/search/ezel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu