18.10.2010

Declaratii de dragoste scurte

Declaratii de dragoste scurte
Alege una dintre declaratiile de dragoste scurte de mai jos pentru a-ti impresiona iubita:

  1. Doua suflete sunt doua aripi si cand se gases, se potrivesc si se unesc inaltimile cerului si portile paradisului le sunt deschise. Iubiti-va frumos si ve-ti fi fericiti.
  2. Sa ai pe cineva alaturi pe care sa-l poti iubii si in care sa te poti increde la fel ca in tine insuti sunt cele mai pretioase cadouri pe care viata ti le poate oferii. Ne bucuram ca voi doi le-ati descoperit, va iubim mult si va dorim o iubire si o viata de vis.
  3. Ce aveti voi doi altii doar viseaza; ce v-ar mai putea intuneca fericirea cand va iubiti atat de mult unul pe celalalt, sunteti atat de norocosi ca v-ati gasit, si noi va suntem recunoscatori ca ne-ati ales sa va fim nasi – parinti spirituali a doi copii atat de frumosi si de minunati.
  4. Nunta voastra va fi osarbatoare a iubirii pentru noi toti si nu o v-om putea uita niciodata, sunteti atat de minunati impreuna.

    Cu mult drag...
  5. E un privilegiu deosebit pentru noi sa fim martorii unirii celei mai deosebite perechi de indragostiti pe care am vazut-o in viata noastra.

    Cu multa dragoste, ai vostrii..
  6. Nu exista placere si satisfactie mai deosebite pe lumea asta ca aceea de a gasi in fiecare seara un pat moale si bratele fierbinti si iubitoare ale celui pe care il iubesti cel mai mult pe lumea asta. Sa va iubiti si sa va bucurati unul de celalalt toata viata.

    Cu mult dragg...
  7. Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Cu dragoste sa va claditi relatia si familia, cu dragoste sa va cresteti copii, cu dragoste sa va ascultati si a va sprijiniti unul pe celalalt, cu toata dragostea sa le faceti pe toate in viata si nu ve-ti cunoaste niciodata nefericirea.

    Sa fiti iubiti...
  8. Pornim alaturi de voi pe drumul vietii voastre si promitem sa va fim mereu alaturi cu sprijinul si cu dragostea noastra.

    Ai vostri nasi....
  9. Sa va fie viata ca o gradina de flori, sa va fie inimile doi boboci de trandafiri si sa v-i oferiti unul altuia ca sa infloreasca si noi toti sa ne bucuram de mireasma iubirii voastre. Un cadou cu dragoste, de la nasii vostri...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu