14.10.2010

Cum trebuie asteptat barbatul acasa

Cum trebuie asteptat barbatul acasa


 Fa-i complimente! Barbatiilor le place si au nevoie sa stie ca sunt atractivi. Cu toate astea, asigura-te ca este adevarat ceea ce-i spui. Daca iti place cum  arata in tricoul lui preferat, spune-i asta. Il vei face sa se simta increzator in el.

  Lasa-l sa respire! Este placut sa faceti diverse lucruri impreuna, dar a sta 24 de ore din 24 langa cineva, poate deveni plictisitor si stresant. Lasa-l sa se distreze cu prietenii lui, sa mearga la sala. Se spune ca absenta unei persoane dragi te ajuta sa-ti dai seama cat de mult o pretuiesti.

  “Te iubesc” nu este intotdeauna spus prin cuvinte. Odata ce vei intelege asta, vei fi fericita. Apreceiaza gesturile pe care un barbat le face pentru a-ti dovedi cat de mult tine la tine.

“Cum a fost astazi?” nu inseamna cum a fost astazi? Atunci cand pun aceasta intrebare barbatii se asteapta la un raspuns simplu de genul “bine”. De regula nu pun intrebarea pentru a genera o discutie, ci din politete. Daca ai ceva important sa-i povestesti, cel mai bine este sa-l anunti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu